Akcije darivanja krvi u svibnju

Dana 2.5. održana je akcija darivanja krvi za mještane Općine Gornji Kneginec kojoj je pristupilo 29 osoba a krv je uspješno dalo njih 27. Akciju su proveli djelatnici odjela za transfuziju Opće bolnice Varaždin.

Dana 09.5 krv su darivali djelatnici Boxmark-a, kojoj je pristupilo ukupno 82 osobe dok je krv uspješno dalo 67 osoba. Prvi put je krv dalo 3 djelatnika. Akciju su proveli djelatnici Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu Zagreb.

U vojarni 7.gardijske brigade Varaždin je akcija održana 13.5. a tom prilikom odazvalo se 46 darivatelja dok je njih 42 dalo krv, ujedno dvije osobe su prvi put darivale krv. Akciju su proveli djelatnici Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu Zagreb.

U lipnju planirane su dvije akcije. 08.6. za mještane Općine Jalžabet i članove udruge za promicanje igara na stolu. Akcija će se provesti u Domu Kulture Jalžabet od 9. do 12: sati u organizaciji GDCK Varaždin i Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu Zagreb.

Dana 25.6. Odjel za transfuzijsku medicinu OB Varaždin provest će akciju darivanja krvi za mještane Općine Petrijanec od 9:00 do 12.00 sati u Društvenom domu Petrijanec.

Skip to content