Podjela priznanja HCK dobrovoljnim davateljima krvi

GDCK Varaždin je u petak, 26.listopada 2012. godine organiziralo u restoranu “Garestin”svečanu podjelu priznanja Hrvatskog Crvenog križa višestrukim darivateljima krvi. Podjela je bila organizirana povodom Dana dobrovoljnih davatelja krvi koji se obilježava 25. listopada.Tako su zahvalnicu i mali srebrni znak za  35 davanja krvi primile 7 darivateljica, za 55 davanja krvi zahvalnicu i veliki srebrni znak 2 darivateljice, zahvalnicu i mali srebrni znak za 50 davanja primila su 27 darivatelja, veliki srebrni znak za 75 davanja krvi primila su 13 darivatelja krvi dok je zlatnik za 100 davanja krvi primilo 7 darivatelja krvi.

Počasnu zahvalnicu za izvanredan uspjeh za 125 davanja krvi primio je 1 darivatelj.

Na svečanoj podjeli priznanja prisustvovali su zamjenica izvršnog predsjednika Hrvatskog Crvenog križa gđa. Dubravka Horvat i zamjenik gradonačelnika grada Varaždina gosp. Vjeran Radelić koji su uručili darivateljima zahvalnice i priznanja kao skroman znak zahvalnosti za njihovu plemenitost i humanost.

Darivateljima su se obratili i čestitali im njihov dan v.d. ravnateljica GDCK Varaždin Sandra Mintas, predsjednica GDCK Varaždin Branka Rodek, ravnateljica DCK Varaždinske županije Nada Liber i voditeljica odjela za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin dr. Gordana Jaklin.

Skip to content