Proslava prvog rođendana Poludnevnog boravka za mlade i odrasle osobe s invaliditetom

Dana 02. svibnja 2019. obilježena je prva godišnjica rada Poludnevnog boravka za mlade i odrasle osobe s invaliditetom. Prigodan program te druženje korisnika, djelatnika, asistenata, roditelja i najaktivnijih vanjskih suradnika održao se u prostorijama Poludnevnog boravka – Graberje 33.

Djeca iz glazbene radionice pjevanja Mali slavuji vanjske suradnice Zdenke Knapić poklonili su rođendansku pjesmu i čestitku.

Jasminka Pomper, kao predsjednica udruge OrientArt Varaždin i učiteljica plesa izvela je koreografiju tradicionalnog egipatskog plesa sa štapom Saidi te klasični egipatski plesni izričaj.

Vanjska suradnica Nina Plantak koristeći waldorfske  metode pripovijedanja predstavila je kinesku legendu Hram tisuću zrcala.

Nakon programa nastavljeno je ugodno druženje te proslava rođendana; korisnici su s ponosom recitirali i pjevali njihove najdraže stihove, recitacije i pjesme. Kao što se i priliči rođendanu; rođendanskoj su se torti svi razveselili a posebitost je bila ta da je tortu rezao i podijelio gradonačelnik Ivan Čehok.

Nadamo se da će i budući rođendani  Poludnevnog boravka biti tako veseli!

Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali i uveličali dan prve godišnjice rada!

Skip to content