VI igre dobrovoljnih davaoca krvi GDCK Varaždin

Povodom obilježavanja Svjetskog dana darivatelja krvi (14.lipnja ), Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin ove je godine organiziralo VI. Sportske igre dobrovoljnih davatelja krvi koje su se održale u subotu, 27. svibnja 2017. godine na vanjskom terenu restorana Aquacity.

Cilj ovih igara bio je prikaz zdravog duha davaoca krvi putem sportskih aktivnosti, ali i zajedničko duženje ove skupine dobrih ljudi koji čine humana djela na poseban način i neprocjenjivi su dio našeg društva.

U sportskim igrama sudjelovali su darivatelji Aktiva DDK Elektre Varaždin, HVIDRE,  PU Varaždinske, Varteks, Općine Kneginec i Javne vatrogasne postrojbe Varaždin.

Ukupno 60 darivatelja natjecalo se u sljedećim disciplinama : mali nogomet, viseća kuglana i pikado.

U disciplini malog nogometa pobijedila je ekipa Aktiva DDK Javne vatrogasne postrojbe Varaždin, u pikadu ekipa PU Varaždinske, dok je u visećoj kuglani podbedila ekipa HVIDR-e.

Prvoplasiranim ekipama plakete za osvojeno mjesto uručila je predsjednica GDCK Varaždin Branka Rodek koja je svim sudionicima zahvalila na sudjelovanju kao i na promicanju davalaštva krvi u Varaždinu i okolici.

Skip to content