Zahvala volonterima i donatorima- Hvala što ste uz nas!

GDCK Varaždin zahvaljuje svim volonterima i donatorima koji su nas podržali tijekom aktivnosti pomaganja našim sugrađanima u epidemiji koronavirusa.

Svim volonterima koji su poklonili svoje vrijeme i rad, zahvaljujemo na podršci u provedbi naših aktivnosti kojima želimo olakšati ovu situaciju ljudima u potrebi- pružanjem pomoći u dostavi humanitarnih paketa, administrativnim poslovima neophodnima za pružanje pomoći u dostavi namirnica i lijekova starijim osobama, pripremi Studentskog doma Varaždin za potrebe OB Varaždin, postavljanju trijažnih šatora ili naprosto toploj riječi podrške i svijetlom primjeru humanosti u ovoj stresnoj situaciji. Ovim putem zahvaljujemo svakom pojedinom volonteru- vi ste prava snaga naše zajednice! Velika zahvala udruzi veterana 7. gardijske brigade „PUMA“, udruzi navijača White Stones, udruzi ratnih veterana 1. gardijske brigade „Tigrovi“ te HGSS – stanici Varaždin što su organizirali i pozvali svoje članove da nam pomognu u navedenim aktivnostima. Također zahvaljujemo tvrtkama Germania Sport, Blitz Cinestar i De-Ro d.o.o. što su nam stavili svoje zaposlenike na raspolaganje u slučaju potrebe.

Svim donatorima zahvaljujemo na iskazanom povjerenju i donacijama koje su uputili našem društvu u obliku materijalnih dobara. Hvala građankama; Gabrijeli Jovanić na donaciji maskica i Lari Draganić na donaciji čokolada za potrebite. Hvala tvrtkama Siga d.o.o. iz Varaždina i Bootex j.d.o.o. iz Trnovca na donaciji maskica, tvrtkama „Kolačić sreće“ iz Petrijanaca, Kaufland Varaždin i Aquacity d.o.o. na donacijama hrane.

Iskazujemo divljenje spram Vaše iskazane humanosti, solidarnosti i dobročinstva te Vas molimo da nastavite s aktivnostima koje su usmjerene na ublažavanje patnji ljudi u potrebi.

Hvala Vam na povjerenju i podršci u svemu što Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin  poduzima.

Vaš GDCK Varaždin

Skip to content