GDCK Varaždin na Javnoj tribini Udruge socijalnih radnika varaždinske županije

Udruga socijalnih radnika varaždinske županije organizirala Javnu tribinu povodom Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva i socijalne isključenosti koja se održala u prostorijama Varaždinske županije  27.10.2017.godine.

Na ovu Javnu tribinu bili su pozvani predavači koji su se u  svojim izlaganjima osvrnuli na aktivnosti i intervencije u borbi protiv siromaštva, kakva je percepcija društva prema siromašnima, te što bi se još moglo učiniti u borbi protiv siromaštva i socijalne isključenosti.

Tako je uz mr.sc. Antu Šola, ravnatelja varaždinskog Caritasa, Sibilu Krajnik, mag.soc.rada, ravnateljicu Centra za socijalnu skrb Varaždin i Gabrijelu Čavlek, mag.soc.rada o aktivnostima i radu Gradskog društva Crvenog križa govorila Sandra Mintas, dipl.ing., ravnateljica GDCK Varaždin.

Sudionike tribine upoznala je s aktivnostima i djelatnostima GDCK Varaždin s naglaskom na provedeni projekt u 2017. godini – „Humanitarni paket za središnju Hrvatsku“ financiranog iz EU fondova.

Javna tribina bila je namijenjena stručnjacima u sustavu socijalne skrbi, aktivistima u nevladinim organizacijama , volonterima  i svim zainteresiranim građanima.

Skip to content