GDCK Varaždin podijelio 1000 prehrambenih paketa i deterdženata socijalno ugroženim stanovnicima

Kao i svake godine u predblagdansko doba GDCK Varaždin osigurao je i 2023. godine prehrambene pakete i deterdžente za rublje za korisnike zajamčene minimalne naknade i druge socijalno ugrožene građane sa područja svojeg djelovanja (grad Varaždin i općine Jalžabet, Trnovec Bartolovečki, Gornji Kneginec, Beretinec, Sveti Ilija, Vinica, Cestica, Petrijanec, Sračinec i Vidovec). Podjela paketa traje do kraja tjedna, a sveukupno će biti podijeljeno 1000 prehrambenih paketa i isto toliko pakiranja praška za rublje.

Podjela paketa izvršila se u suradnji s općinama, a dio paketa je predano Udruzi umirovljenika Grada Varaždina koji će pakete podijeliti prema svojoj evidenciji osoba u potrebi.

Ove godine korisnicima smo uz pakete dijelili i čestitke koje su zajedničkim snagama izradili: učenici SŠ „Arboretum Opeka“, Mladi GDCK Varaždin, volonteri GDCK Varaždin i zainteresirani građani. Svima zahvaljujemo od srca na uključivanju u ovu krasnu akciju i javljamo da su oni koji su čestitke primili bili jako veseli i ganuti!

Želimo svima ugodne nadolazeće blagdane!

 

Skip to content