GDCK Varaždin primio Spomen medalju od Vatrogasne zajednice Varaždinske županije

Svečanom sjednicom u Hotelu Trakošćan Vatrogasna zajednica Varaždinske županije obilježila je 30 godina svog neprekidnog rada i djelovanja.

Predsjednik Nedeljko Vukalović podsjetio je na povijest i aktualni trenutak Vatrogasne zajednice Varaždinske županije koja je osnovana 10. srpnja 1993. godine. Pritom je naglasio kako je 2005. godine varaždinsko vatrogastvo zauvijek upisano zlatnim slovima u povijest europskog vatrogastva organizacijom dotad najmasovnije Vatrogasne olimpijade CTIF-a s oko 3500 sudionika iz 32 zemlje svijeta. Također je istaknuo kako je u Vatrogasnoj zajednici Varaždinske županije udruženo 124 DVD-ova i jedna profesionalna vatrogasna postrojba, te je naglasio kako su vatrogasci sposobni i educirani za sve moguće intervencije .

U okviru proslave podijeljene su i prigodne zahvalnice zaslužnim pojedincima te podupirateljima Vatrogasne zajednice Varaždinske županije. U ime GDCK Varaždin Spomen medalju Vatrogasne zajednice Varaždinske županije primila je ravnateljica Sandra Mintas.

Zahvaljujemo na ukazanoj časti i čestitamo uspješnih 30 godina rada i djelovanja Vatrogasnoj zajednici Varaždinske županije.

 

Skip to content