Održano Međužupanijsko natjecanje mladih Hrvatskog Crvenog križa

Dana 13.04.2024. godine održalo se Međužupanijsko natjecanje mladih HCK u organizaciji Društva Crvenog križa Varaždinske županije i osnovne škole Grofa Janka Draškovića Klenovnik.
Na natjecanju ukupno je sudjelovalo 17 ekipa. 10 ekipa u kategoriji podmladak i 7 ekipa u kategoriji mladi. Prvo mjesto u kategoriji podmlatka osvojila je ekipa osnovne škole Đure Prejca Desinić, drugo mjesto zauzela je ekipa osnovne škole Donja Stubica, dok je treće mjesto zauzela ekipa osnovne škole Augusta Cesarca Krapina. U kategoriji mladi, prvo mjesto pripalo je ekipi Srednje škole Čakovec, drugo mjesto osvojila je ekipa Srednje škole Pregrada, a treće mjesto osvojila je ekipa Prve privatne gimnazije s pravom javnosti Varaždin.
Ekipa podmlatka OŠ Vidovec sa mentoricom Martinom Heček Paska osvojila je 6. mjesto, a ekipa mladih Prve privatne gimnazije s pravom javnosti Varaždin s mentorom Markom Pavlovićem osvojila je 3. mjesto.
Velike čestitke svim ekipama koje su sudjelovale na natjecanju, a posebno pobjedničkim ekipama koje idu na Državno natjecanje mladih, koje će se održati 11.05.2024. u Ludbregu.
Skip to content