Otvoren natječaj za zapošljavanje i prijave za krajnje korisnike projekta Zaželi 3

Od današnjeg dana, 10.1.2023., otvoren je Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto: Radnica za potporu i podršku starijim i nemoćnim osobama, za projekt “Pruži potporu u lokalnoj zajednici 3” UP.02.1.1.16.0467. Od današnjeg dana otvorenu su također i prijave za krajnje korisnike programa, starije i nemoćne osobe kojima će buduće zaposlenice pomagati od 1.2.2023. Usluga pomoći i podrške u sklopu projekta pružati će se u trajanju od 6 mjeseci.

 

JAVNI NATJEČAJ ZA ZASNIVANJE RADNOG ODNOSA

Cijeli tekst natječaja za zasnivanje radnog odnosa možete pročitati na poveznici na dnu ovog odlomka, gdje također možete  preuzeti i dodatne dokumente za prijavu. Dokumenti se također mogu  i  osobno podići u uredu GDCK Varaždin (Trg Matije Gupca 3, Varaždin) od 7 do 14 sati. Javni poziv za zapošljavanje pripadnica ciljane skupine objavljen je i na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (  https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx?WebSifra=129263862  )  i na stranicama partnera. U javnom pozivu navedeni su jasni kriteriji odabira za zapošljavanje pripadnica ciljane skupine te prednost u zapošljavanju imaju žene pripadnice teže zapošljivih/ranjivih skupina. Prijave su otvorene zaključno do 18.1.2023 do 14 sati.

PRIJAVE ZA STARIJE I NEMOĆNE OSOBE

Starije i nemoćne osobe trebaju se za uslugu prijaviti putem prijavnice koja je dostupna na poveznici na dnu ovog odlomka. Prijavnica se također može u radno vrijeme i osobno podići u uredu GDCK Varaždin (Trg Matije Gupca 3, Varaždin) ili u uredu općina partnera projekta (općine Vidovec, Jalžabet, Trnovec Bartolovečki, Beretinec i Sveti Ilija). Popunjeni obrazac sa potrebnom dokumentacijom obavezno dostaviti u GDCK Varaždin (Trg Matije Gupca 3, Varaždin) ili u ured općina Vidovec, Jalžabet, Trnovec Bartolovečki, Beretinec, Sveti Ilija najkasnije do 27.1.2023.

Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin će u suradnji sa partnerima ovim projektom omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada za 12 nezaposlenih žena koje će 6 mjeseci pružati podršku i pomoći za 75 starijih i nemoćnih osoba sa područja provedbe projekta.

Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali.
Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Hrvatskoga Crvenoga križa Gradskog društva Crvenoga križa Varaždin i ni na koji način ne odražava gledište Europske unije.

 

Skip to content