Otvorene prijave za starije i nemoćne u sklopu programa Zaželi, faza 3

GDCK Varaždin poziva starije i nemoćne osobe da se prijave za besplatnu uslugu u sklopu projekta “Pruži potporu u lokalnoj zajednici 3”. 

Starije i nemoćne osobe trebaju se za uslugu prijaviti putem prijavnice koja je dostupna na poveznici na dnu ovog odlomka. Prijavnica se također može u radno vrijeme i osobno podići u uredu GDCK Varaždin (Trg Matije Gupca 3, Varaždin) ili u uredu općina partnera projekta (općine Vidovec, Jalžabet, Trnovec Bartolovečki, Beretinec i Sveti Ilija). Popunjeni obrazac sa potrebnom dokumentacijom obavezno dostaviti u GDCK Varaždin (Trg Matije Gupca 3, Varaždin) ili u ured općina Vidovec, Jalžabet, Trnovec Bartolovečki, Beretinec, Sveti Ilija najkasnije do 27.1.2023.

Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin će u suradnji sa partnerima ovim projektom omogućiti pristup zapošljavanju i tržištu rada za 12 nezaposlenih žena koje će 6 mjeseci pružati podršku i pomoći za 75 starijih i nemoćnih osoba sa područja provedbe projekta.

Projekt je financirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali.
Sadržaj ovog materijala isključiva je odgovornost Hrvatskoga Crvenoga križa Gradskog društva Crvenoga križa Varaždin i ni na koji način ne odražava gledište Europske unije.

Skip to content