Upućena pomoć potresom pogođenom području

Za stradale u potresu GDCK Varaždin do 31.12.2020. prikupio 5,6 tona hrane, 1,5 tona higijene, 1744 l vode, 143 kg hrane za životinje, grijalice, punjače baterije i tekstil.

Humanitarna pomoć se koordinirano i u skladu s potrebama stalno šalje direktno ljudima na terenu, a ostatak prikupljenih donacija smo u subotu 2.1.2021. dopremili do prihvatnog centra Crvenog križa u Sisku te stanovnicima u naselju Marinbrod. U dostavi navedenih donacija u subotu nam je ispred Grada Varaždin potporu dala zamjenica Gradonačelnika Sandra Malenica.

Zahvaljujemo svim građanima na donacijama koje su dostavili u naše skladište i svima koji osobno dostavljaju pomoć do kuća.

Hvala i tvrtkama donatorima; TP Varaždin, Auto Centar Dakra d. o. o., Rock and Work d. o. o., Fanon d. o. o., te Zlatno Zrno d.o.o.

Veliko hvala Autoprijevozniku Siniši Vincekoviću i Krunoslavu Frntiću iz Klesarstva Frntić na besplatnom utovaru/istovaru, prijevozu i pomoći!

Materijalnu pomoć u vidu higijene, prehrane te grijalica, agregata i električnih svjetiljki primamo i dalje u našem skladištu u Fabijanskoj bb Varaždin, radnim danom od 9-11 sati ili prema dogovoru na broj 042/214-496.

Osobe iz potresom pogođenog područja koje su smještene na području Varaždina mogu besplatno podići hranu, higijenu i odjeću radnim danom od 9-11 sati ili prema dogovoru na broj 042/214-496.

Donacije u vidu tekstila (odjeće, obuće, deka i sl.) do iscrpljenja trenutnih zaliha ne primamo. Prikupljene donacije tekstila potrebno je prvo do kraja sortirati i slati će se prema potrebi u potresom pogođena područja. Hvala na razumijevanju!

 

Skip to content