Traži se medo!

Gradsko društvo Crvenog križa Varaždin traži 1 volontera/ku na području Varaždina da nosi kostim Mede Jurice, maskote Hrvatskog Crvenog križa koji pomaže djeci da sigurnije stignu u školu. Veseli Medo pojavio bi se ispred osnovnih škola grada Varaždina te zajedno sa djelatnicima Policijske uprave Varaždinske i GDCK Varaždin dijelio letke učenicima.

Letci bi se dijelili u sklopu edukativno-preventivne akcije „Sigurno do škole“ u razdoblju od 3. do 14. rujna 2018. u jutarnjim satima (7.30- 8.30). Akciju zajedno organiziraju GDCK Varaždin i Policijska uprava Varaždinska za djecu iz nižih razreda osnovnih škola na području grada Varaždina.

Ovo je prava prilika da pomogneš djeci naučiti što su osnove prve pomoći, pravila sigurnosti u prometu te upišeš sate u volontersku knjižicu. Nije ništa komplicirano, samo će se dijeliti letci i družiti se sa djecom u kostimu Mede Jurice. Jedini uvjeti je da nisi viši/a od 170 cm.

Zainteresirani se mogu javiti na adresu S.Vraza 8, Varaždin, broj telefona 042/214-496 ili na mail adresu ravnatelj@gdck-varazdin.hr do 29. kolovoza 2018. godine.

Skip to content